11:25 | 04.12.2015

Juleferie!

 

Nå er vi hjemme på Bømlo. I går hadde jeg min siste eksamen for i år, og gud det føles godt! Jeg har ikke fått resultatet på alle eksamenene ennå, så jeg vet ikke helt hvordan det har gått selv om jeg har en god følelse. Uansett er jeg utrolig stolt over meg selv for at jeg har fått unnagjort 6 fag under graviditeten og 3 fag under permisjonen :) Jeg ser frem til å få bacheloren i boks og endelig hive meg på masteren. Selv om det er noen år igjen, ser jeg sånn frem til å faktisk ha tatt en master. Det trodde jeg aldri jeg skulle gjøre. For på videregående var jeg veldig lite skoleflink og enormt ubesluttsom! Jeg var all over the place og klarte ikke bestemme meg for hva jeg ville studere og hva jeg ville bli. Selv om jeg kanskje er litt sent unna nå kontra andre på min alder, er jeg bare fornøyd og faktisk stolt over at jeg endelig tok en beslutning, kom i gang, var dedikert og faktisk fullførte noe! Jeg har klart å vedlikeholde et bra snitt og jeg har faktisk en god mulighet til å komme inn på masteren jeg ønsker å gå på. Jeg klarer nå å se for meg en lys fremtid karrieremessig. 

Master i endringsledelse, det høres jo i grunn sykt kjedelig ut. Det er mange som spør meg hva en kan bli da. Slik som det står beskrevet, så ja, det høres ikke så givende ut. Det høres ut som du skal komme inn i bedrift som prosjektleder og peke finger og kjøre på med alle disse endringene i hytt og pine som de ansatte bare elsker, spesielt de av den eldre garden. Endringsledelse er ganske nytt, og det går jo ut på dette å styre og korrigere endringer i en bedrift. Det er utrolig mye som skjer rundt en bedrift, byttemiljøet er stadig i endring, og det gjelder jo å henge på, å utvikle seg og tilpasse seg i takt med markedet og dette byr på mange utfordringer.  Jeg ser mange muligheter her, ikke som den som kommer inn å peker finger og hiver inn masse nytt hele tiden slik at de ansatte får lyst til å drepe deg med blikket sitt. Men som en som kan hindre mange unødvendige endringer, den som analyserer, planlegger og tilrettelegger, som får en fin flyt i disse endringene og bare utfører kvantiteten av endringer, de mest nødvendige.

Jeg kjenner jeg er gira og har lyst å komme meg ut på arbeidsmarkedet. Jeg er så klar for å utgjør en forskjell, om det så er å gjør en bedrift mer bærekraftig, eller mange bedrifter mer bærekraftige. Kanskje jeg kan bidra med å få på plass helt nye nytenkende bedrifter, kanskje jeg kan være med å skape noe. Det er så mye jeg har lyst å gjør og jeg håper jeg finner min plass :)  Og ikke minst til at arbeidsmarkedet tar seg opp snart :) 

Men nå skal jeg nyte en rolig måned sammen med Leonita og resten av familien <3 Å lade opp til siste innspurt :)

 

 


Response postDesign by DesignMagasinet

hits