14:17 | 07.12.2016

Så var det snart jul igjen..

 

Tiden går fort i hyggelig selskap. Har ikke blogget så mye siden i fjor å blir litt sentimental når jeg ser tilbake på bildene på bloggen fra jul og 1 års bursdagen hennes. Tenkt at snart 2 år er gått allerede, siden verden vår ble snudd opp ned og hele vår eksistens fikk en helt ny mening og et helt nytt senter <3 Lille jenta vår skal snart oppleve sin andre jul og sin andre bursdag. Hun er så mye mer aktiv nå, så full av sjarm og humor, så full av glede og som hun prater og synger <3 Jeg gleder meg slik til å se hvordan hun kommer til å reagere på julestemningen og alle pakkene i år. I fjor stod jeg for julematen og følte jeg stod mer på kjøkkenet enn jeg fikk vært med henne, i år skal jeg bare slappe av med henne i pysjamasen og så vi skal kose oss! Kjenner julestemmingen presser på nå bare av tanken. 

For å oppdatere dere litt så er Leonita blitt en veldig empatisk og snill jente, som også er like sta og bestemt som den dagen hun ble født. Hun passer på andre, er flink å dele, gir tydelig beskjed når hun syns noe ikke er greit. Hun er selvstendig og skal kle på seg selv, uansett hvor lang tid det tar og hvor dårlig tid vi har, mamma skal ikke få hjelpe! Hun synger i en hver anledning, morgenstund, på tur, ved hvert måltid, ved leggetid, så tar hun en trall. Favorittene er bæ,bæ lillelam, fader jacob, buss sangen, lille petter edderkopp og så klart lollo sangen :) Hun kan nesten alle ordene i sangene og det hun ikke kan nynner hun med en høy og vakker klang! Hun teller til 10 (hopper over 4,5), på norsk kommer det nye ord og setninger hele tiden, men setningene som går igjen er "hvor er baby?", "hvor er pappa?" og "hvor er is?". Hun teller til tre på spansk, og kan si hola, sì og chao. På engelsk sier hun bye,bye og GO,GO,GO (da vil hun du skal springe). 

Hun har lært seg at oppdragelse kan brukes begge veier, så når hun vil jeg skal gjøre noe for henne så teller hun ned på meg... 1,2,3 med en streng tone.. hun bruker også pekefingeren når hu skal kjefte på meg og offer seg hvis jeg ikke forstår hva hun sier. Hun gjør også alt hun kan for å få oss til å le, og det skal ikke mye til før vi smelter. Så mye personlighet i en så liten kropp <3  


Response postDesign by DesignMagasinet

hits