23:40 | 22.07.2017

Verdifull egentid

 

Da har jeg hatt et langt opphold fra denne bloggen. Sommeren så langt har gått ut på å få mest mulig kvalitetstid med Leonita. Bekymringene før sommeren var hvordan i all verden jeg skulle klare å ha henne hjemme 3 uker fra barnehagen når jeg er nesten høygravid og formen skranter veldig. Men vi endte faktisk opp med å ha henne hjemme fra barnehagen i 6 uker og mer enn det. Og vi kommer nok til å ha henne en del hjemme fremover resten av sommeren også. 

Jeg skal innrømme at jeg føler meg utslitt, jeg er trøtt hele tiden og bekkenet tar livet av meg. Men den egentiden og de minnene vi lager med Leonita nå før lillebror kommer, er så verdt det. Vi kommer ikke til å få igjen denne verdifulle tiden. Mye vil endre seg når lillebror kommer, selv om familien da vil bli komplett, og han er dypt ønsket, så mister vi noe også. Det vi har med alene med Leonita nå, er et veldig spesielt bånd. Og både jeg og Marcelo kjenner på at selv om vi gleder oss over lillebror, så sørger vi litt over at en epoke med oss tre i en liten egen boble nå snart er over. Jeg håper det er normalt, å føle det slik. 

Jeg vet bare at jeg har en uendelig kjærlighet for henne, og selv om det er vanskelig å forestille seg, vil jeg ha plass til en uendelig kjærlighet for lillebror i hjertet mitt også <3 

  


Response postDesign by DesignMagasinet

hits