22:55 | 24.07.2017

Redebygging

 

Det er faktisk helt utrolig stor forskjell på hvordan sinnstilstanden min har vært denne graviditeten kontra den første. Når jeg gikk med første i magen kunne jeg sitte å google alt som hadde med baby, utstyr, graviditet og fødsel dagen lang. Jeg hadde lister over det ene og det andre og ting skulle helst være i hus og helt klart mange måneder før termin. Redebyggingen min toppet seg da jeg og hormonene mine gråt seg til å kjøpe et helt nytt hus, fordi jeg mente vårt ikke var godt nok. Ja, det var faktisk så ille. Det var min måte å forsøke å få kontroll på noe som jeg egentlig ikke kunne få kontroll på. Alt det nye, alt som skjedde med kroppen, og hvordan livet endret seg etterpå, er noe man ikke helt kan forberede seg på. 

Denne gangen har jeg derimot tatt det knusende med ro. Kanskje litt fordi vi har mye av utstyret i hus fra før. Men mye fordi jeg nå vet at jeg har ikke kan få kontroll på alt, men at det kommer til å gå bra uansett. Klær har jeg faktisk nesten ikke kjøpt inn noe av enda, så det skal jeg kose meg med nå i sommer. Ellers drar jeg frem babyutstyr og vasker litt etter litt ettersom formen tillater det. I mål kommer jeg til slutt, og det er ingenting som brenner før lillebror kommer. Føler nesten jeg tar det litt for mye med ro denne gang :S Men når man har en aktiv 2 åring i hus, rekker man jo nesten ikke å tenke over at man er gravid engang. Det er helt utrolig hvor fort dette svangerskapet har gått. 

Vi er veldig spente på å møte lillebror, og på alt vi har i vente. En helt ny travel tilværelsen, der vi virkelig håper at to ikke er som ti som de sier så fint! Jeg gleder meg til å se hvordan Leonita blir som storesøster. Hun øver seg alt på dukkene sine og behandler de svært godt, med kos, trøst, bleieskifting, mating og tur. Jeg tror hun vil bli helt fantastisk som storesøster <3 

Litt utstyr er i alle fall på plass. Lekegrinden og sengen er ferdig bygget. Veldig fornøyd med Babydan lekegrinden som vi også brukte sist. Lekegrinden har allerede Leonita og lekene hennes tatt over 🙈


Må få på plass senge-himmel og madrass. Veldig koselig og litt rart å finne frem alt babyutstyret igjen ❤️  Denne gangen skal vi prøve oss på en Troll bed side crib da jeg slet veldig med ryggen sist. Forhåpentligvis blir det mye lettere når man bare kan ta ned ene siden :) 
 


 

 

 


Response postDesign by DesignMagasinet

hits