19:49 | 02.08.2017

Snart klar lillebror

 

Da er det 40 dager til termin og jeg er offisielt høygravid ❤︎ Lille baby har festet seg og alt tyder på at han er snart klar for å komme ut. Det har vært mange tegn i det siste og jeg føler han kommer en stund før termin. Det er litt tidlig enda, så jeg håper han bruker et par uker til på å modnes før han kommer. Uansett når han kommer, er jeg i alle fall veldig klar for å møte å bli kjent med lille vidunderet i magen. Huset preges av redebygging for tiden og det er godt å kjenne på følelsen av at man snart er i mål. Litt shopping gjenstår, og vasking av tøy. Ellers er det meste på plass. I kveld har jeg til og med kokt og sterilisert alle flaskene. Kanskje det var litt tidlig, jeg må sikkert uansett gjøre det på nytt 🙈  Det er bare så godt med alt som er gjort. Jeg elsker å krysse ting av listen!

Det har vært så travelt dette svangerskapet at jeg ikke har hatt tid til å kjenne på at jeg gleder meg eller virkelig kjenne på følelsen av å gå gravid. Men nå som jeg har kommet inn i redebygging fasen, kjenner jeg det mer og mer. Jeg er veldig spent på alt vi har i vente nå, hvordan fødselen kommer til å gå, hvem lillebror er, og hvordan den nye tilværelsen vil bli. Jeg gleder meg virkelig nå. Ikke til selve fødselen da. Må innrømme jeg ble litt traumatisert forrige gang, og ønsker bare å få hele den mølja overstått! 😅  Følelsen når man er i mål og får babyen i armene husker jeg godt, resten har jeg egentlig fortrengt, men gud den følelsen var god. 

Hentesett til lillebror er også klart ❤︎ Vi er så heldige at en flink dame som heter Aud har strikket for oss. Skulle så inderlig ønske at jeg kunne strikke selv, er så mange fine oppskrifter. Men jeg begynte på en lue for noen måneder siden som jeg enda ikke har kommet i mål med. Tror jeg gir opp den drømmen!
02.08.2017 kl.20:08

Blir kjempe spennande å gleda meg masse til å bli tante igjen 😎😍


02.08.2017 kl.20:09

Blir kjempe spennande å gleda meg masse til å bli tante igjen..klem fra av. Glemte d iste 😊

Pernille


02.08.2017 kl.21:36

Så herlig antrekk :)

Response postDesign by DesignMagasinet

hits