11:03 | 17.08.2017

Redebygging og organisering

 

Nå er jeg ganske snart i uke 37, og fødselen kan i grunn skje når som helst. Han er estimert til å allerede være over 3 kg, og er allerede altså 1 kg større enn det storesøster var. Så nå kan han bare komme! 😁  Jeg har ikke gått et fullt svangerskap før og kropp og hode er innstilt på å føde rundt samme tiden denne gang også. Om det ikke skjer og jeg plutselig går på overtid, vil jeg nok bli veldig sliten. Men han kommer når kommer. 

Formen er overraskende bra for tiden til tross for bekkenløsningen. Jeg vagger enda sakte men sikkert avgårde. Det er veldig vondt å snu seg om nettene derimot. Men jeg føler jeg har funnet gode rutiner i hverdagen, slik at jeg sikrer meg nok sovn og hvile til å ha en god dag. Hodet mitt er veldig i redebygging fasen og jeg styrer på hjemme med alt som jeg ikke kommer til å få tid til etter fødselen. Greit å holde seg opptatt så man ikke blir gal av ventingen på at noe skal skje hele tiden.

Storesøster har tatt over huset med alle lekene sine, så dette er en ting jeg har prioritert å få orden på i det siste. Det er helt sykt hvor mye leker hun har! Jeg følte en stund at hun hadde for lite, at hun manglet ditt og datt, men herlighet, hun har mer enn nok! Mye er ryddet inn på rommet hennes og vekk i fra stuen. Men fremdeles har hun veldig mye i stuen da det er der hun oppholder seg og leker mest. Nå kommer det jo en del babyutstyr også, og da må de dele på plassen. Ikea har veldig mange fine løsninger og det er greit å gjøre det billigst mulig. Så det ble en benk og boks løsning fra Ikea som jeg er veldig fornøyd med. 

Vurderer å finne et annet sted til de to boksene på toppen, legge en madrass og skinn rye og lage en koselig benk til storesøster.  Som hun kan bruke til å se på lillebror i lekegrinden eller sitte å se i bøkene sine osv. 

Alt av klær og vintertøy til barna er kommet i hus og nesten alt baby utstyr er på plass. Jeg har generelt fått mer system hjemme, selv om det er mye som gjenstår. Men jeg er fornøyd med alt som jeg klarer å få gjort. Jeg vet det blir veldig liten tiden etterpå med to barn, jobb og studier. Jeg utnytter tiden nå så godt det lar seg gjøre. 

Snuppa i ny #gullkorn anorakk. Må le litt av at hun må kjøre oversized cool stil ✌🏽 på alt av nye klær fordi moren vil hun skal ha noe å vokse i  😂 #brette4ganger! Elsker disse jakkene og kjøper ny hvert år. De er varme og komfortable, og kjempefine! ❤︎ Men de er ganske dyre også. Så det jeg gjør hvert år er å selge unna gullkorn klærne fra forrige sesong, og resten finansieres med flaske plant som jeg legger vekk hele tiden. Så bruker faktisk ikke så mye ekstra penger på det 👍🏽

Mange syns gjerne det blir for dumt å bruke så mye penger på klær de vokser ut av etter en sesong. Men her er det hva foreldrene ønsker å prioritere selv som teller. Man må da få gjøre akkurat som man vil. Men jeg syns selv det er greit å prøve å bruke minst mulig og det har jeg funnet en grei løsning på. Jeg har ei lita jente som er forsiktig av seg og det blir som regel veldig lite bruksmerker. De må gjerne bruke jakken i barnehagen også, men da er det som regel dressen som blir brukt, som da får mer slitasje. Men uansett om man velger en dyr eller en billigere jakke så er det varme og komfort som avgjør om det er innafor eller ikke. Finn yttertøyet du er fornøyd med og som barnet virker å trives med. Det er så mye på markedet nå, og selv om det gjør det vanskelig med et hav å velge mellom så er vi heldige som kan få tak i yttertøy uansett hvilke preferanser og hvilket budsjett en har 👍🏽

Selv etter en laber sommer med lite sol, ser jeg frem til høst og vinterstemning nå, og ikke minst til jul! ❤︎ Elsker denne tiden, og den skal tilbringes med dobbelt opp av kjærlighet i år #lillebror #storesøster ❤︎


Response postDesign by DesignMagasinet

hits